Bell Schedule

8:36-9:42 (66 min) – BLOCK 1

9:42-9:46 (4 min) – BREAK

9:46-10:52 (66 min) – BLOCK 2

10:52-10:56 (4 min) – BREAK

10:56-12:03 (67 min) – BLOCK 3

12:03-12:53 (50 min) – LUNCH

12:53-2:00 (67 min) – BLOCK 4

2:00 – 2:04 (4 min) – BREAK

2:04 – 3:10 (66 min) – BLOCK 5

Dismissal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s